کد خبر : 44994
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ تیر ۱۴۰۴ - ۷:۳۰

توصیه هایی برای حفظ سلامت در توزیع نذورات محرم

توصیه هایی برای حفظ سلامت در توزیع نذورات محرم
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در مراسم عزاداری ایام محرم، بر رعایت اصول بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع نذری‌ها تأکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تبریز یازار، کلثوم خیرالهی با بیان اینکه حضور پررنگ و مسئولانه هیئت‌های مذهبی در ارتقای سلامت عمومی همواره قابل تقدیر است، گفت: استفاده از فرآورده‌های غذایی دارای نشان سیب سلامت، یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای اطمینان از ایمنی غذا در ایام عزاداری است. نمک یددار بسته‌بندی، روغن‌های خوراکی کم‌ترانس و نوشیدنی‌های دارای مجوز رسمی سازمان غذا و دارو، از جمله اقلامی هستند که توصیه می‌شود برای تهیه نذورات مورد استفاده قرار گیرند.وی افزود: در توزیع آب، شربت و سایر نوشیدنی‌ها، استفاده از محصولات بسته‌بندی‌شده دارای نشان سیب سلامت، نقش مهمی در کاهش آلودگی‌های احتمالی دارد. همچنین ظروف یک‌بار مصرف باید از نوع مجاز و دارای تأییدیه سازمان غذا و دارو باشند تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود.معاون اداره کل ازمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تأکید بر این‌که نذری امام حسین (ع) باید با نهایت دقت و رعایت اصول ایمنی آماده شود، گفت: استفاده از مواد غذایی غیرمجاز، فله‌ای و فاقد اصالت سلامت، ممکن است سلامت مصرف‌کنندگان را در معرض خطر قرار دهد. حفظ شأن عزاداری و خدمت به مردم، در گرو رعایت نکات ساده اما مهم بهداشتی است. مشارکت هیئت‌های مذهبی در ارتقای این فرهنگ، تضمینی برای سلامت مردم و احترام به آیین‌های دینی خواهد بود.انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.