به گزارش تبریز یازار از عجبشیر، احمد اسلامی در بازدید از چند واحد مرغداری در شهرستان عجبشیر اظهار داشت: با بیان اینکه ۴۲ واحد مرغداری در این شهرستان فعالیت میکنند، اظهار داشت: سالانه هشت هزار و ۶۴۶ تن گوشت مرغ در شهرستان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی افزود: شهرستان عجبشیر دارای ۴۲ واحد مرغداری گوشتی مجاز با ظرفیت تولید ۶۵۵ هزار قطعه، یک واحد مرغداری مادر با ظرفیت ۱۵ هزار قطعه و یک واحد مرغداری تخمگذار با ظرفیت ۳۶ هزار قطعه است.
اسلامی یادآور شد: با توجه به افزایش قیمت مرغ در چند هفته اخیر، طی هماهنگیهای بهعمل آمده با اداره دامپزشکی، اداره صنعت و معدن شهرستان و مرغداران منطقه، تعداد ۹۷ هزار و ۹۳۰ قطعه مرغ گوشتی که بخشی از آن از شهرستان تامین شد، کشتار و روانه بازار شد.
وی ادامه داد: براساس برنامهریزیهای انجام شده در سایر واحدهای مرغدارهای گوشتی شهرستان نیز جوجهریزی انجام شد که با عرضه تولیدات این واحدهای تولیدی به بازار مصرف روند کاهشی قیمت مرغ ادامه خواهد داشت.
اسلامی گفت: تمایل مرغداران به انجام مشاورههای بهداشتی و تعذیهای و واکسیناسیون به موقع و سرکشیهای منظم ادارات جهادکشاورزی و دامپزشکی شهرستان، موجب کاهش تلفات و افزایش بازدهی در مرغداری شده است.
مدیر جهادکشاورزی عجبشیر، تصریح کرد: بهبود تغذیه، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی از مهمترین آیتمهایی است که کارشناسان در طرح نظارت از واحدهای تولیدی مدنظر قرار میدهند.
انتهای پیام/۶۰۰۱۵/س

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0