به گزارش تبریز یازار، بدر شکوهی در جلسه هیات اندیشهورز استان با استناد به نتایج پژوهشهای صورت گرفته، اظهار داشت: کاهش عوارض روانی و روحی بیماری و زمینهسازی برای حفظ نشاط اجتماعی در اقشار مختلف مردم، باید در اولویت مداخلات دستگاههای اجرایی در مدیریت و کنترل بیماری کرونا قرار گیرد.
وی تصریح کرد: افراد و گروههای مختلفی که در شرایط فعلی نیاز به مددکاری و مشاوره دارند، باید توسط دستگاههای ذیربط شناسایی شده و خدمات مشاورهای جهت افزایش تابآوری آنها ارائه شود.
شکوهی یادآور شد: با وجود ابعاد منفی و زیانآور شیوع بیماری در سطح استان، شاهد به فعلیت درآمدن ظرفیتهای جدیدی از مواسات و نوعدوستی و کمک به مستمندان بودیم که در نوع خود در سطح کشور بینظیر است.
وی با اشاره به توزیع بیش از ۲۳۰ هزار بسته کمکهای معیشتی و اقلام بهداشتی توسط خیریهها و سمنها و دفاتر تسهیلگری مستقر در سکونتگاههای غیررسمی از ابتدای سال تاکنون، بر ضرورت بسترسازی جهت نقشآفرینی بیشتر این نهادها در کمک به نیازمندان تاکید کرد.
شکوهی افزود: با توجه به مطالعات و بررسیهای صورت گرفته، نوع مواجهه افراد و اقشار مختلف با بلایای طبیعی ازجمله بیماری مسری کرونا متفاوت بوده است و نقش اعتقادات دینی و تعهد اجتماعی به نحو بارزی در رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط افراد و یاری رساندن به همنوع قابل مشاهده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجانشرقی با اشاره به ضرورت ارتباط سازنده و مستمر نخبگان و صاحبنظران با مدیران و متولیان دستگاههای اجرایی اظهار امیدواری کرد: با همافزایها و تعاملی که از ابتدای انقلاب اسلامی میان مردم و مسوولان وجود داشته و باعثگذار موفقیتآمیز نظام مقدس جمهوری اسلامی از کلیه بزنگاههای مهم تاریخی شده است، در موضوع مدیریت و کنترل بیماری کرونا هم شاهد چنین رویکردی باشیم.
در ابتدای این جلسه دکتر شالچی از اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی و مددکاری استان، نتایج پژوهش صورت گرفته در حوزه پیامدهای روانی شیوع بیماری کرونا در سطح اجتماع را گزارش کرد.
انتهای پیام/۶۰۰۰۱/س
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0