به گزارش تبریز یازار، حسین فتحی کارگروه تخصصی اشتغال استان در محل استانداری اظهار داشت: ۵۹۵ میلیارد تومان تقاضا به بانکها ارسال شده است که از این میزان ۱۹۰ میلیارد تومان برای ۱۰ هزار و ۹۷ کارگاه پرداخت شده است.
وی، اعتبار اولیه ابلاغی به این منظور را ۲ هزار و ۳۵۶ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این رقم به یکهزار و ۱۴۶ میلیارد تومان کاهش یافت.
فتحی ادامه داد: ۱۶ درصد اعتبار ابلاغی پرداخت شده که معادل ۳۳ درصد پروندههای ارجاعی به بانکهااست.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی آذربایجانشرقی، اظهار کرد: در اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با هدف حمایت و پشتیبانی از کسب و کارهای به شدت آسیبدیده از کرونا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امکان ثبتنام کارفرمایان مشمول این حمایت را در سامانه کارا به آدرس اینترنتی https://kara.mcls.gov.ir را فراهم کرده و همچنان ثبتنام در این سامانه برای متقاضیان دارای شرایط در استان ادامه دارد.
فتحی گفت: آذربایجانشرقی با حدود چهار هزار واحد تولیدی از جمله استانهای آسیبدیده از کروناست که دولت به رغم دشواریهای مالی تاکنون ۱۹۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بنگاههای اقتصادی آسیبدیده از کرونا در آن پرداخت کرده است.
پس از شیوع کرونا و تعطیلی کسب و کارها، دولت تصمیم گرفت برای حمایت از مشاغل آسیبدیده و تثبیت اشتغال، تسهیلاتی را به بنگاهها پرداخت کند.
با دستور رئیسجمهوری در ماههای اخیر دستگاههای مختلف همچون موسسات اعتباری مالی و وزارت تعاون بسیج شدند تا پرداخت تسهیلات به کسب و کارها تسریع شود.
براساس اعلام وزارت تعاون حدود ۶ میلیون شغل آسیبدیده از کرونا در کشور وجود دارد که یا به دستور دولت برای ملاحظات بهداشتی تعطیل شدهاند یا فعالیت آنها در کرونا متوقف شد؛ این ۶ میلیون نفر در دو گروه دستهبندی شدند. گروه اول شامل سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بودند که بیمه تامین اجتماعی و کد کارگاهی داشتند و گروه دوم شامل ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر میشوند که تحت پوشش هیچ بیمهای قرار ندارند.
حال دولت برای کمک به خروج واحدهای تولیدی و اصناف آذربایجانشرقی از تاثیرات منفی کرونا، وارد گود شده و به رغم تنگدستیهای مالی ناشی از تحریم، اعتباری معادل یکهزار و ۱۴۶ میلیارد تومان را برای برونرفت اقتصاد استان از وضعیت کرونایی اختصاص داده است.
کارشناسان با اشاره به غافلگیری اصناف و تولیدکنندگان آذربایجانشرقی از کرونا، همانند هر جای دیگر، میگویند که با توجه به تجربه نشدن وضعیت موجود، بدیهی است که همافزایی سازمانهای درگیر در اعطای تسهیلات برای ضرردیدگان از کرونا با مشکلاتی مواجه شود اما متقاضیان باید با در پیش گرفتن صبر و حوصله، پرداخت تسهیلات را تسهیل کنند.
انتهای پیام/۶۰۰۰۲/س
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0